hae

nūhou

Ma Nowemapa 30, 2021, Qixia District Construction Machinery Chamber of Commerce i mālama i kāna hālāwai hoʻokumu ma Buckingham Grand Hotel, Nanjing.Municipal Federation of Industry and Commerce, United Front Work Department of District Committee, District Federation of Industry and Commerce, Maigaoqiao subdistrict and other units related leaders, all members of the chamber of Commerce, specially invited unit representatives 120 people attended the conference.

Ua koho ʻia ʻo Li Qiuyu, ka luna o Nanjing Hovoo Machinery Technology Co., Ltd. i pelekikena mua o ka Chamber of Commerce.Ua ʻōlelo ʻo Pelekikena Li Qiuyu, ma lalo o ke alakaʻi ʻana o ke aupuni a me ka apana Federation of Industry and Commerce, e hoʻoikaika ka District Construction machinery Chamber of Commerce i ka ʻoihana kuʻuna i luna a me lalo o ka ʻoihana kūkulu hale, e uhaki i ka bottleneck, e piʻi i ka pilikia, e hoʻomau i ka wikiwiki. me The Times.E hoʻohana mākou i ka Internet a me ka Internet o nā mea ʻenehana, e hoʻonui mau i ka ʻoihana i luna a i lalo i nā kahua hou, a hoʻonui mau i ka ikaika o ke keʻena Kalepa.

Hoʻokumu ʻia ʻo Nanjing Qixia District Construction Machinery Chamber of Commerce1

Ua hoʻomaikaʻi ʻo Zheng dewei i ka hoʻokumu ʻia ʻana o ka Chamber of Commerce a hōʻike i kona manaʻolana e hoʻopaʻa paʻa ke keʻena i ke ʻano politika a pili i ke ala hoʻomohala o ke keʻena Kalepa me nā ʻano Pākē.Pono mākou e hāʻawi i ka pāʻani piha i ka hoʻokele waiwai a paipai i ka hoʻomohala kiʻekiʻe o nā ʻoihana lālā.IF makemake mākou e noʻonoʻo pono i ka moe kolohe kanaka, pono mākou e hoʻoikaika i ka hoʻokō ʻana i ka standardization, systematization.


Ka manawa hoʻouna: Feb-07-2022